Yrittäjän päivä vietettiin Kangasala-talolla 5.9. iloisissa tunnelmissa

Kangasala-talolla vietettiin yrittäjän päivää 120 osallistujan voimin 5.9.2024, ja tilaisuus oli menestys. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Business Kangasala Oy, Kangasalan yrittäjät ry, Kangasalan kaupunki ja Kangasalan Osuuspankki.

Illan ohjelma oli monipuolinen ja tarjosi osallistujille sekä hyödyllistä tietoa että viihdettä. Tilaisuuden avasi Elinvoimapaneeli, jossa keskusteltiin yritysmyönteisyydestä ja yhteistyöstä. Paneelissa olivat mukana kaupungin kehitysjohtaja Juuso Heinisuo, Kangasalan Yrittäjien hallituksen jäsen ja Puristeteos Oy:n toimitusjohtaja Ville Mäenpää, Kangasalan Osuuspankin asiakkuusjohtaja Timo Silván ja Business Kangasalan matkailuasiantuntija Maria Eskelinen. Elinvoimapaneelin ja tilaisuuden juonsi Päivi Kuusivaara.

Paneelin jälkeen lavalle astui tekoälyn Maija Poppanen, tuttavallisemmin Antti Merilehto, joka piti herättelevän keynote-puheenvuoron tekoälystä ja siitä, miten helposti yrittäjät voivat hyötyä tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista. Tekoäly voi olla yrittäjän tukiäly. Tekoäly ei vie ihmisten työtä, vaan tekoälyn arvo on vapauttaa aikaa arvoa tuottaviin tehtäviin. Merilehto tarjosi kuulijoille myös konkreettisia vinkkejä ja apua, miten tekoälystä voi omassa liiketoiminnassaan hyötyä.

Merilehdon esitys sai paljon kiitosta sen ajankohtaisuudesta ja inspiroivasta sisällöstä.

Illan viihteellisestä osuudesta vastasi stand up -koomikko Riku Suokas, joka sai yleisön nauramaan ja rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi. Yleisöä naurattivat erityisesti Suokkaan huomiot niin parisuhde-elämästä kuin yrittäjänä toimimisestakin.

Ohjelman jälkeen osallistujat verkostoituivat aktiivisesti ja nauttivat leppoisasta tunnelmasta. Lassi Koivisto ikuisti yrittäjiä valokuviin ja Kulttuuriravintola Jalmarin tarjoilut saivat kiitosta maukkaudestaan.

Yrittäjän päivä Kangasala-talolla tarjosi yrittäjille mahdollisuuden verkostoitua, oppia uutta ja nauttia hyvästä seurasta ja viihteestä. Tilaisuus saikin osallistujilta paljon positiivista palautetta.

 

Kuvat tilaisuudesta löytyvät täältä

Kuvat: Lassi Koivisto Photography

 

 

 

© Business Kangasala 2024 Creative Crue